Rendezvények környékünkön
ne hagyd ki az év legizgalmasabb pillanatait!

BOR - MÁMOR - BÉNYE 2020. FESZTIVÁL AZ ERDŐBÉNYEI KERTEKBEN

2020. AUGUSZTUS 14 - 16.

Heveredj le a fűbe, sétálgass a régi épületek között, kortyolgass hűs furmintot a lugasban: várnak a nagy találkozások, éjszakába nyúló beszélgetések a borásszal a prés tövében, vagy akár egy spontán táncra perdülés a kedvenc zenekarodra - vár idén is a Bor, Mámor... Bénye! Fesztivál Erdőbényén, az erdőbényei kertekben.

Bővebben: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-bor-mamor-benye.html

Zempléni Fesztivál
2020. augusztus 14-23.

Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális fesztiválja augusztus 14-től 23-ig várja a látogatókat! Ez a hagyományos, mégis mindig sok újdonsággal szolgáló programsorozat egyszerre hat az emberben lakó művészetkedvelőre, a természetjáróra, a gasztronómia hívére és persze a finom borok szerelmesére.
Bővebben: https://www.tokaj-turizmus.hu/Zempleni-Fesztival

TARCALI BŰBÁJOS HÉTVÉGE: ÚJRATÖLTVE! 

 2020. AUGUSZTUS 21.

Ebben az évben a hagyományos tavaszi szezonnyitó Bűbájos hétvége helyett az augusztusi, ünnepi hosszú hétvégére várja vissza a Tarcal Bor és Kultúra Egyesület a kikapcsolódni vágyókat a Tokaji-hegy lábánál. A legizgalmasabb események augusztus 21-re összpontosulnak: vezetett dűlőtúrával, bor és pezsgőkóstolóval, nyitott pincékkel és természetesen a TarcalBor friss évjáratának premierjén koccintani lehet a szép települési összefogásra, a barátságra, a nyárra és az együttlét manapság felértékelődő örömére.

Bővebben: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-tarcali-bubajos-hetvege.html

ZEMPLÉN KALANDPARK PROGRAMOK

III. Libegők Éjszakája

2020. augusztus 29.

Aktív pihenés, adrenalin, csúszás, mászás, száguldás, felejthetetlen élmények - mindez egy helyen a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyben! Ha tél, ha nyár! Zemplén Kalandpark! A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark egész évben élmény elemekkel várja kedves látogatóit. Szórakozás, kirándulás és kikapcsolódás a Zemplén Kalandparkban! Várjuk Önöket szeretettel!

Bővebben: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-zemplen-kalandpark-programok.html

Hajókirándulás és sétahajózás - Tokaj
A hajó a Bodrog folyón halad Tokaj városa mellett a Zsaró ér bejáratáig, ott visszafordul, a Tiszán a strandig megy és egy óra elteltével ugyanott köt ki, ahol beszálltak vendégeink. 

A 11, 13 és 17 órára hirdetett járatok a minimális létszám meglétekor indulnak, 15 órakor a hajó garantáltan elindul. 

A Bodrogzug vízitúra útvonala újra látogatható
Tokaj, 2020. május 15-től minden nap
A Bodrogzug vízitúra útvonala 2020. május 15. napjától részben újra látogatható. A bejárható szakasz a Zsaró-ér torkolata és a madármegfigyelő torony előtti ikerátereszes mederátjáróig (korábbi 6b-s tábla) tart.
Bővebben: https://www.tokaj-turizmus.hu/Vizitura-a-Bodrogzugban

UFFALO MARKET KÉZMŰVES- RÉGISÉGVÁSÁR ÉS ZSIBVÁSÁR 2020 SZERENCS

Hagyományteremtő vásárok és gourmet ízek Szerencsen! 2020. januártól minden hónap 3. szombatján Buffalo Market Kézműves- Régiségvásár és Zsibvásár lesz Szerencsen, a Buffalo Bill western étterem melletti piactéren. A vásár kapui reggel 8 órakor nyílnak meg, és a kiállítók délután 14 óráig várják az odalátogatókat. A Buffalo Bill western étterem természetesen a rendezvények ideje alatt is várja kedves vendégeit a nemzetközi és magyar konyha remekeivel, frissítő limonádékkal és utánozhatatlan autentikus vadnyugati hangulatával.

Bővebben: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-buffalo-market-kezmuves-vasar-regisegvasar.htmlItt hamarosan új információkat találsz...
Kőrös-hegyi Fogadó és Baskói Tábor

3881 Baskó, Kőrös út 15.
+36 30 697 4865
Facebook
Adatvédelmi szabályzat